Politieman Kenneth Riedewald zegt dat hij onschuldig is

politie auto Paramaribo Suriname FamilieNieuws

Politieman Kenneth Riedewald ontkende donderdag voor kantonrechter Siegline Wijnhard dat hij betrokken is bij verduistering van een personenauto.
[quads id=1]
Getuigen die bezwarende verklaringen tegen hem hebben afgelegd zouden zich “zwaar vergissen in iemand die hetzelfde gezicht zou hebben”, zei hij. “Niets dat ze zeggen klopt. Hebben ze bewijs?”

Dringend geld nodig

Riedewald zou eerder dit jaar een personenauto hebben gehuurd van een autoverhuurbedrijf. Hij vervalste de autopapieren en ging, verkleed als vrouw met een vlotte babbel, naar een autohandelaar waar hij probeerde de auto te verkopen. Hij zou er contant voor worden betaald, omdat hij dringend geld nodig had, vertelde hij de zakenman.

Voor alle zekerheid

De verdachte viel door de mand toen de autohandelaar een aantekening op het verzekeringsbewijs zag, die hem verdacht leek. “Ik wist toen al dat iets niet klopte, vertelde de ondernemer aan de rechter. Voor alle zekerheid keek ik aandachtig naar alles en kwam op de auto, dichtgeplakt met tape, een sticker tegen van een autoverhuurbedrijf.

Niet vervalsen

Ik pleegde een telefoontje en toen hij dat merkte rende hij zonder stukken weg en reed in volle vaart weg. Ik heb zijn gezicht onthouden, hij is de persoon. Zijn gezicht kan hij niet vervalsen.” De zaak is verdaagd tot 18.
[quads id=1]
Suriname auto politie FamilieNieuwsGerelateerde berichten:
–23-jarige Larissa K. ook slachtoffer van politieman Kenneth R.
–Update Opsporing – Kenneth Leendert Riedewald is aangehouden

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.