Bekendmaking – Weg over de Surinamerivier, rijrichting Blaka watra afgesloten

weg afgesloten bekendmaking Para Suriname FamilieNieuws

Vanaf de Carolinabrug is de weg over de Surinamerivier, rijrichting Cassipora/Blaka watra, afgesloten voor vrachtverkeer boven 4-ton.
[quads id=1]

Door veel regen

Districtscommissaris (dc) Armand Jurel heeft het besluit genomen, omdat een deel van de weg onbegaanbaar is geworden door veel regen en houttransport.

weg afgesloten bekendmaking Para Suriname FamilieNieuws

Als de situatie erger wordt

Deze maatregel wordt genomen om te voorkomen dat de gemeenschap in het gebied geïsoleerd raakt, zegt het Burger Informatie Centrum Para. “De vrees bestaat dat de weg in een nog slechtere staat kan komen als er toch zwaar verkeer hiervan gebruik maakt”, zegt Jurel. Hij wijst op de gevolgen voor de dorpsgemeenschappen als de situatie erger wordt.
[quads id=1]

Verbetering van de situatie

De schoolbus en ander personenvervoer blijven nu al vastzitten en komen volgens de dc moeilijk door de grote modderpoel. Het ministerie van Openbare Werken, Transport en Communicatie zal voorlopige werkzaamheden uitvoeren ter verbetering van de situatie. Er zal controle uitgevoerd worden door de politie en de Stichting Bosbeheer en Bostoezicht.

Gerelateerde berichten:
–Bekendmaking: Weg naar Apoera morgen afgesloten!
–Bekendmaking – Weg afgesloten ivm Krijgsraad zitting

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.