Video – Politie-eenheden barricaderen Duisburglaan

politie Suriname FamilieNieuws staken

Politieagenten zijn het niet eens over het nieuwe dienstrooster waarbij zij 12 uur moeten werken. Uit onvrede is de Duisburglaan gebarricadeerd.
[quads id=1]

Ongenoegen te uiten

De Surinaamse Politiebond (SPB) en diverse eenheden zijn getogen naar het hoofdkwartier van de politie om hun ongenoegen te uiten.

De politie staakt

Assembleelid Edward Belfort (ABOP) deelde tijdens een interruptie in De Nationale Assemblee mee dat de politie staakt. Assembleevoorzitter Jennifer Geerlings-Simons vroeg de regering na te gaan wat er aan de hand is.

politie staken Suriname FamilieNieuws Suriname

Verhoogde paraatheid

Het is onduidelijk wat er precies zal gebeuren. De SPB had een spoedvergadering gehouden eerder op de dag. Het nieuwe dienstrooster heeft te maken met de verhoogde paraatheid die eerder door minister Ferdinand Welzijn en de korpsleiding was aangekondigd.

Bekijk hier de video’s erover:
[quads id=1]

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.