Video – Agent redt stikkende baby (Amerika)

baby stikken Amerika FamilieNieuws moeder

Deze politie man is een held. Hij heeft het leven van een stikkende pasgeboren baby gered door de ademhaling van de baby opnieuw te starten.
[quads id=1]

Baby was gestikt

Agent William Eng trof de wanhopige moeder met haar inmiddels doodstille baby aan. Ze was pas 29 dagen oud. De baby was gestikt en werd bietrood en ook blauw. Dat vertelde haar moeder in een interview met de krant. “Ik dank God gewoon voor hem,” zei ze over de agent. ‘Zonder hem was ze er vandaag misschien niet meer geweest.’

Aarzelde niet

Eng aarzelde niet om hulp aan het gezin te bieden. Vanwege zijn snelle reactie, redde hij het leven van dit kleine meisje. Bekijk hier de video met het incident die per toeval werd opgenomen omdat de agent een bodycam droeg.
Bekijk hier de video. Let op. Hoewel het goed afloopt kan de video voor sommige mensen schokkend overkomen:
[quads id=1]

Weet jij wat je moet doen als je baby stikt? Bekijk deze belangrijke video en deel het met iedereen. Want de politie is onze beste vriend maar niet altijd is hij in de buurt:

Baby stikken agent politie Amerika FamilieNieuws

Bron: nypost
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.