Onze herinneringen aan voetballers Gregory Rigters en Siegfert Slagveer

Voetbal overleden Suriname FamilieNieuws Moengo

RUST ZACHT

GREGORY RIGTERS

&

SIEGFERT SLAGVEER

Als donderslag bij heldere hemel kregen we het zeer droevige bericht dat deze twee jonge Surinamers op zeer tragische wijze het leven hebben gelaten. Als landgenoot en medemens vinden wij het heel erg, maar vooral als voetbal collega’s vinden wij het een zeer zware klap voor voetbalminnend Suriname.

Middels dit bericht wilt daarom Het bestuur, de spelersgroep en supporters van SV InterMoengotapoe famillie, vrienden en nabestaanden van de overledenen condoleren.

Ook een ieder de het voetbal een warm hart toedraagt wensen wij heel veel sterkte toe. Wij hopen dat hun zielen eeuwige rust zullen vinden bij de Heer daarboven en van daaruit hun krachten kunnen blijven geven aan het Surinaams voetbal.

Wij zullen jullie altijd gedenken voetbalbroeders
Gregory Rigters was voetballer geweest van.
The Brother
Voorwaarts
Leovictor
Notch
Wbc
Brasur
Styx
Mangao.
En voor de Nationale Zaalvoetbal en veld voetbal Selectie van Suriname.

~SV InterMoengotapoe ~
[quads id=1]
voetbal Moengo Suriname overleden FamilieNieuws Rigters Slagveer
[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.