Anoniem – Mijn vriend heeft ook met mijn zus geslapen

anoniem Suriname Famiienieuws

Ik heet Jocelien. Om te beginnen moet ik zeggen dat ik heel erg boos ben. Ik ben pas 17 jaar en mijn vriend is 25 jaar.  Mijn zus van 20 was de enige die wist dat ik hield van Jurgen.
[quads id=1]

Hij slaapt ook met haar

Dat alleen verder wist ze niets. Nu heb ik in zijn cel gezien dat hij appt met mijn zus. Ze heeft hem gevraagd om mij te zeggen dat hij van haar houdt en dat hij met haar is. Hij slaapt ook met haar.

Mijn zus is altijd al een del geweest. Ze heeft 2 kinderen en 1 is al bijna 5 jaar. Niemand weet wie die vaders zijn. Ze werkt niet en zit hier op mijn moeder. Ik ben schoolgaande. In feite wilde ik geen vriend maar Jurgen drong zo op me aan. Hij vond me zo lief bla bla. Hij was ook lief. Ik heb mezelf aan hem gegeven. Mijn eerst liefde. Ik hou van hem.

Omdat er geen man in ons huis leeft was Jurgen toch wel vaak bij ons. Sinds een jaartje zo kennen we elkaar. Mijn moeder denkt dat hij gewoon een kennis is. Niet wetende dat ik toch stiekem met hem naar bed ga. Ik ben wel altijd voorzichtig. Ik wil later arts worden dus ik weet wat er allemaal speelt en ik ken de gevaren.
[quads id=1]

Geen condoom

In die app heb ik ook gelezen dat mijn zus denkt dat ze zwanger is van Jurgen. Dat betekent dat hij geen condoom heeft gebruikt met haar. Hij heeft haar gezegd dat hij van haar houdt. Maar dat hij me niet kan laten bla bla. Hij houdt zogenaamd meer van mij. Maar hij wil ons allebei. Hij wil die baby niet. Ze moet het weghalen heeft hij gezegd. Ik denk dat ze liegt over die zwangerschap. Hoe kan ze zo snel zwanger zijn? Of misschien is het al zo lang dat ze met hem naar bed gaat.

Anoniem Suriname mijn vriend zus Familienieuws

Kunnen jullie me zeggen wat ik moet doen met dit? Eigenlijk wil ik mijn zus laten zien dat ik hem niet laat voor haar. Maar ik weet ook wel dat het niet verstandig is. Mijn vriend is niet te vertrouwen. Al weet ik dat hij niet is begonnen. Zij is begonnen. Zo vaak heeft ze me gevraagd over Jurgen. Ze weet niet dat we ook met elkaar naar bed gaan. Want ze schreef ook dat Jurgen niet met mij mocht slapen want ik ben nog maagd volgens haar. Maar ze weet wel dat ik van hem hou.

Ik denk dat mijn zus gewoon jaloers is op mij. Altijd doet ze zo gemeen. Waarom snap ik niet. Ze is ook mooi. Ze heeft mooie kinderen en lief ook. Al zijn die vaders er niet. Mijn moeder en ik helpen haar zoveel als mogelijk. Ze is een slechte zus naar mij toe. Helpt mij met niets. Praat slecht over mij met anderen.

Jaloers op mij

Ik kan mijn moeder niet zeggen dat ze dit heeft gedaan want mijn moeder weet ook niet dat ik slaap met Jurgen. Ze gaat boos worden. Moet ik hem zeggen dat ik wil stoppen met hem? Als ik hem zeg dat ik alles weet gaat hij alles ontkennen. Ik vind het zo vervelend. Mijn zus praat niet met me want ze is boos om iets wat ik heb gedaan. Nu weet ik waarom ze me werkelijk haat. Ze is gewoon jaloers op mij. Om de band die ik met Jurgen heb. Ze is een gevaarlijke vrouw.
[quads id=1]
Wat ik het liefste wil is uit huis gaan. Weg van daar. Maar mijn moeder gaat dat niet willen. Jurgen moet gewoon uit mijn leven. Dat zal het beste zijn maar hij gaat me niet laten. Ik zou willen dat ik sterk was om hem weg te jagen. Maar ik hou van die jongen. Mijn zus is gewoon lastig. Hoe kom ik van haar af? Wat moet ik doen?

Gerelateerde verhalen:
–Anoniem: Mijn zusje heeft 5 kinderen van 5 verschillende mannen
–Anoniem: Mijn zusje is 5 maanden zwanger en ze wil zo snel mogelijk van dat kind af

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.