Amerikaan rekent af met vooroordelen: ‘I’m just a nigga with money’

Amerika rasist FamilieNieuws vliegtuig

Een vrouw die racistische opmerkingen maakte op de luchthaven van Washington werd eerst op haar nummer gezet waarna het verhaal viraal ging.
[quads id=1]

Dit is de prioriteitsrij

Emmit Eclass Walker stond in de rij om te boarden voor de First Class toen hij door een blonde vrouw achter hem werd aangesproken. „Sorry, ik denk dat u verkeerd staat, u moet ons voor laten. Dit is de prioriteitsrij.”

Waarop Emmit vroeg: „Dat betekent eerste klas toch? Zij: „Ja… sorry, ze zullen jullie wel omroepen nadat wij aan boord zijn gegaan.”

Hij zal wel militair zijn

Daarna drukt de Amerikaan zijn ticket onder haar neus en zegt dat ze gewoon op haar beurt moet wachten. De blondine zegt dan verstaanbaar voor omstanders: „Hij zal wel militair zijn of zo, maar wij hebben betaald voor onze plaatsen, dus hij moet wachten.”

Applaus

[quads id=1]
Emmit krijgt er dan genoeg van: „Ik ben te groot voor elk leger. I’m just a nigga with money’. Waarna omstanders luid applaudisseren.

De Amerikaan maakte stiekem een foto van de vrouw met het bijschrift ‘Deze vrouw is grappig’. Zijn post werd meer dan 230.000 keer gedeeld en haalde meer dan 300.000 vind-ik-leuks.

Bekijk hier zijn bericht op social media:

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.