64-jarige bracht 9-jarig buurmeisje naar de slaapkamer om ’te spelen’.

zus Paramaribo

Met een serieuze blik op het gezicht verscheen verdachte Radjkoemar T. deze week voor kantonrechter Rewitta Chatterpal. Hij staat terecht omdat hij eerder dit jaar geprobeerd zou hebben een negenjarig buurmeisje intiem te misbruiken.
[quads id=1]

Zulke handelingen

Ze bracht hem groenten en op zijn beurt gaf hij haar koek. Toen het kind eenmaal binnen was lokte hij haar naar de slaapkamer ‘om met haar te spelen’. Radjkoemar: ‘Ik heb haar gewoon daar gebracht, mevrouw de rechter. Zo speel ik met mijn kleinkinderen.’ De rechter vroeg hem daarop of hij ooit zulke handelingen heeft gepleegd met zijn kinderen en kleinkinderen.’ Hierop antwoordde de verdachte dat hij met ze speelt en of praat en geen negatieve dingen doet. ‘Niets anders dan dat.’

Per ongeluk

De man verklaarde voor de rechter dat hij het meisje alleen heeft omhelsd terwijl hij bij zijn voorgeleiding had verklaard dat hij het kind ook gekust had. In tegenstelling tot een eerdere verklaring zei hij van de week haar niet aan haar intieme delen te hebben aangeraakt. ‘Mijn hand is per ongeluk naar haar geslachtsdeel gegleden.’
[quads id=1]
Officier van Justitie confronteerde de man met zijn eerdere verklaringen bij de rechter commissaris. Na de vraag van de openbare aanklager: Waarom moest je het meisje nou op bed zetten?’ bleef de man stil.

Waarom heb je haar gekust

De rechter wilde weten waarom hij het kind naar de slaapkamer had gebracht en vroeg hem of hij het normaal vindt om een kind zomaar in zijn huis binnen te laten.

misbruik kinderen Suriname FamilieNieuws rechter politie
‘Vind je het normaal om een vreemd kind in jouw slaapkamer te brengen meneer? Wat is dat nou? Ik wil weten waarom je dat moest doen? En je zegt dat je haar per ongeluk hebt aangeraakt aan haar geslachtsdeel. Waarom heb je haar dan gekust? Hoor je dat te doen? ‘ De zaak wordt op 16 januari verder behandeld. Radjkoemar blijft in voorarrest.

Gerelateerde berichten:
Buurman ‘klopt’ op ondergoed van buurvrouwen
–Redactie: 29-jarige buurman verdacht van omgang met buurmeisje

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.