Video – Vrouw laat man en 9 kids in de steek voor Afrikaanse toyboy (buitenland)

vreemdgaan FamilieNieuws Engeland buitenland

Heidi Hepworth, een moeder van negen kinderen ontmoette haar nieuwe partner Salieu Jallow, na random een vriendschap verzoek gekregen te hebben op Facebook.
[quads id=1]

Naar Gambia vliegen

Na een tijdje heen en weer gechat te hebben, besloot Heidi naar het thuisland van Salieu in Gambia te vliegen en maakte een drastische beslissing. Heidi heeft zes kinderen uit een vorige relatie, en samen met haar man Andy nog eens drie kinderen. Ze zijn al 25 jaar (niet zo gelukkig) getrouwd.

Niet meer gelukkig

De moeder heeft besloten naar Gambia te vertrekken en haar drie jongste kinderen bij haar oudste dochter laten wonen. Heidi zegt er zelf geen spijt van te hebben haar gezin achter te laten en geeft aan dat ze allang niet meer gelukkig was in haar huwelijk. Ook beschuldigt ze haar man ervan ook niet loyaal te zijn.

liefde FamiieNieuws Engeland vreemdgaan

Ik volg mijn hart

[quads id=1]
”Ik volg mijn hart en ik heb iemand gevonden waar ik de rest van mijn leven mee door wil brengen. We zijn verliefd en niets weerhoudt me ervan om met Salieu te gaan trouwen.” Aldus Heidi. Of de moeder nog van plan is om terug te komen weet ze niet. ”Misschien blijf ik wel hier en laat ik mijn kinderen na een tijdje ook in Gambia wonen, maar ik weet het allemaal nog niet.”

Bekijk hier de video erover:


Bron: Metro
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.