Video – Ziekelijk jaloerse vrouw snijdt baby uit vriendin haar buik (Amerika)

mpoeder dood jaloers vriendin FamiilieNieuws

Ashleigh Wade stak haar vriendin dood en haalde de baby uit haar baarmoeder. Kort voor de moord hadden de twee ‘zwangere’ vrouwen regelmatig contact met elkaar en gingen vaak samen winkelen.

Slecht 5 minuten

De vriendin werd vorige week schuldig bevonden aan tweedegraads moord en ontvoering. De 24-jarige vrouw huilde toen het vonnis werd voorgelezen. Het kostte de jury slechts vijf uur om haar te veroordelen. Ze kreeg levenslang.

moeder dood vriendin baby Amerika Familienieuws

Niet kon schreeuwen

In 2015 loog Ashleigh Wade dat ze  zwanger was. Ze lokte ze haar vriendin, Angelikque Sutton, naar haar huis. Toen Sutton arriveerde, sloeg Wade haar in haar gezicht en nek en sneed haar strottenhoofd door zodat ze niet kon schreeuwen.
[quads id=1]
Hoewel Sutton terug vocht, bloedde ze dood. Wade nam vervolgens het ​​mes en sneed Sutton’s buik open en knipte haar baarmoeder open om de baby te verwijderen. Wade had de pasgeborene ingepakt en haar een flesje formule had gegeven. Toen vertelde ze haar vriend dat ze net een baby had gekregen. Maar hij belde meteen de politie.

Baby overleefde de aanval

De openbare aanklager voerde aan dat Wade geestelijk gestoord en jaloers was en dat ze echt geloofde dat de baby van haar was. Ongelooflijk maar waar: De baby overleefde de aanval. Jenasis is nu een gezonde peuter en woont bij haar familieleden.

Bekijk hier de video erover:

En nog een video:

Bron: http://people.com
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.