Tragische dood Rigters schokt voetballers in Suriname

Rigters overleden voetbal FamilieNieuws

Het nieuws over de dood van Gregory Rigters is hard aangekomen bij de voetbalsamenleving van Suriname. Te meer omdat de aanvaller van Mengão enkele uren daarvoor als speler en assistent coach nog te bewonderen was in de zaalvoetbalfinale tegen Styx, waarin hij zelfs twee goals wist te maken.
[quads id=1]

Vertrokken rond 4 uur

Rigters en Slagveer die nagenoeg overal samen waren, hebben na de zaalvoetbalfinale tot de late uurtjes samen met familieleden en voetbal makkers gefeest en vertrokken rond vier uur in de ochtend samen met twee andere neefjes. Rigters FamilieNieuws overleden Suriname

Na de ene te hebben afgezet, reden zij over de Franchepanestraat waarbij de auto ter hoogte van bekende BBQ zaak Gushan over de kop ging en tegen een schutting tot stilstand kwam. Het duo raakte bekneld en overleed ter plekke. De andere inzittende kwam met de schrik vrij.

Veel kan ik niet zeggen

Rigters, die voor verschillende zaal – en veldvoetbalselecties heeft gespeeld, is 32 jaar geworden en neefje Siegferd twintig. Voor oud international Steven Slagveer, die assistent coach is bij Mengão, is het een dubbele klap. De verloren finale weegt echter helemaal niet op tegen het verlies van zijn zoon en neefje. “Zoiets zie je eigenlijk nooit aankomen, maar veel kan ik niet zeggen” wil hij kwijt.
[quads id=1]

Lievelingsspeler van het publiek

Kenneth Jaliens die Rigters onder zijn hoede had bij Voorwaarts, bestempelt hem als een gretige aanvaller die zich bij de jeugd gestadig ontwikkelde en doorstroomde naar de hoofdklasse. Bondscoach Roberto Gödeken spreekt van een zwarte dag voor voetbalminnend Suriname. De voetbaloefenmeester geeft aan dat de speler van Mengão en Walking Boyz Compagny (WBC) een lievelingsspeler was van het publiek aangezien hij vaak zijn doelpunten meepikte. Zijn dood is daarom een aderlating voor de zaal en veldvoetballerij.

Gerelateerde berichten:
–2 dodelijke verkeersslachtoffers brengen de verkeersbarometer naar 72
–Video – Siegferd Slagveer en Gregory Rigters overleden na verkeersongeval

Foto: Natio Suriname
Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.