Moeder met 6 kinderen dakloos na brand

brand Paramaribo

Woning van moeder met zes kinderen geheel afgebrand. Owensha Darius, moeder van zes kinderen zit met de handen in het haar. Hun woning, aan de Anton Budelstraat alwaar het gezin vertoefde, is maandagmiddag in vlammen opgegaan.
[quads id=1]

Arm fractuur opgelopen

In gesprek met Dagblad Suriname vertelde mevrouw Darius dat zij op die bewuste middag met haar 4-jarige zoontje naar het ziekenhuis was geweest omdat het zoontje een arm fractuur had opgelopen. Zij had haar vier minderjarige kinderen van 3, 6, 8, 10 jaar, alleen thuis achtergelaten.

In de vlammenzee verloren

Haar baby van een jaar was bij haar schoonmoeder. Van haar kinderen heeft ze vernomen dat zij op een gegeven moment brand hebben gezien in huis. Zij zijn toen zelf uit de woning gerend en ze werden opgevangen door de buren. Het huis dat deels in steen en deels in hout is opgetrokken is geheel in de vlammenzee verloren gegaan.
[quads id=1]

Niet verzekerd

Het huis was wel aangesloten op het elektriciteitsnet, maar niet verzekerd tegen brand. De oorzaak is vooralsnog niet bekend.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.