Mijn herinneringen aan mijn 53-jarige oom/vader Vicente Chobin

Rotterdam overleden FamilieNieuws Suriname

Ik weet niet zo goed wat ik moet zeggen omdat alles al bijna is gezegd en ik gewoon nog steeds niet kan beseffen dat je er niet meer ben. Ik hou ontzettend veel van je en ga je ontiegelijk missen ❤️🙏🏾

Je was een oom maar ook een 2e vader voor ons allemaal en ik weet dat je over ons allemaal zal waken zoals je altijd deed. Je bent nu echt een een beschermengel ❤️👼🏾 we weten dat je nu op een betere plek ben en verlost ben van de strijd die je elke dag weer voerde om bij ons te zijn en dat wij geen verdriet zouden hebben, je heb tegen ons gezegd dat wij het moeten overnemen maar het zal moeilijk worden bijna onmogelijk om dit te kunnen evenaren als hoe jij dat deed maar ik ga me best zeker doen , wij allemaal!❤️❤️

Ik zal elke dag aan je denken, wat je allemaal niet voor ons hebt betekend!

Hou van je oompie, liefs je zoon

~Luciano~
[quads id=1]
Paramaribo Rotterdam Overleden FamilieNieuws Suriname
[quads id=1]
Paramaribo Rotterdam FamilieNieuws Suriname overleden
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.