Boeing-piloot Cornelis A. heeft spijt van de mishandeling van zijn zoon

piloot slm FamilieNieuws Suriname mishandeling

“Mevrouw de rechter, ik heb ingezien wat mijn fouten zijn. Ik heb nu echt geleerd dat ik mijn kinderen de gelegenheid moet geven om fouten te maken. Ik ben veranderd en de band met mijn kinderen is verbeterd.
[quads id=1]

Mishandeling van zijn zoontje

Ik zie dat mijn gezin nu gelukkig is na alles wat er gebeurd is. Die verandering in mijn leven was nodig voor het gezin.” Zo sprak Boeing-piloot Cornelis A. toen hij maandag voor kantonrechter Ingrid Lachitjaran verscheen in de zaak waar hij terechtstaat voor mishandeling van zijn dertienjarige zoon.

Kamerdeur niet op slot

De piloot en familie worden nog begeleid door een psycholoog. Cornelis A. heeft eerder dit jaar zijn zoon zodanig mishandeld dat hij een armfractuur had opgelopen. De jongen had zich tegenover hem moeten verantwoorden omdat hij bij het naar bed gaan zijn kamerdeur niet op slot had gedaan.
[quads id=1]

Hiermee te helpen

Cornelis A. heeft zijn excuses aangeboden voor zijn optreden en heeft de rechter verzocht om rekening te houden met het feit dat hij voorlopig buiten functie is gesteld door zijn werkgever, SLM. “Mevrouw de rechter ik krijg geen salaris en er zijn afspraken gemaakt met mij. Aan de hand van het verloop van de zaak zal bepaald worden wat er verder gebeurt aan het werk. Ik vraag u om mij hiermee te helpen.”

Suriname FamilieNieuws mishandeling SLM

De rechter vroeg de verdachte om er ook rekening mee te houden dat er voor elke rechtszaak een procedure is “Ik moet mijn werk doen. Al wil ik u zo graag helpen, u zal toch even moeten wachten. De regels gelden voor een ieder.” De rechter vroeg de piloot waarom hij zijn zoon op zo een hardhandige wijze moest aanpakken en hoe de situatie in het gezin nu is.

Lied geschreven

Cornelis A. zegt dat de band tussen zijn kinderen nu veel beter is dan voordat hij in de fout ging. Vanaf het moment dat hij niet meer achter de tralies zit, probeert hij om beter te communiceren met zijn kinderen en zijn agressie te bedwingen. Hij vertelde de rechter dat hij zijn ervaringen wil delen en hij heeft daartoe een lied geschreven dat hij binnenkort zal uitbrengen. De zaak wordt op 3 januari verder behandeld.
[quads id=1]

Gerelateerde berichten:
–Vader trapt 13-jarige zoon flauw
–Mishandelende piloot buiten functie gesteld

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.