Anoniem – Moet ik mijn man met alles laten voor een man met niets?

Anoniem uitlopen huwelijk FamilieNieuws Suriname

Dames en heren, lees hier aub mijn verhaal. Ik ben Soraya. Ik ben al jaren getrouwd met mijn man. Hij heet Krish. We hebben samen 1 kind. Ik ben nu 26 jaar en hij is 31 jaar.
[quads id=1]

Voor me uitgelopen

Is al 5 jaren dat ik niet meer gelukkig ben met hem. Dit omdat hij 1 keer voor me heeft uitgelopen. Ik was toen 6 maanden zwanger. Dat vooral. Ik was zwanger. Is toch erg? Ik heb hem vergeven omdat ik aan ons toekomstige kind dacht. Maar niet met de bedoeling dat ik nog van hem hou.

Hij is heel jaloers

Ik leef alleen nog hier met Krish voor mijn kind. Hij doet wel alles voor mij en mijn kind. Maar gelukkig ben ik niet. Zeker niet. Hij heeft geen respect naar mij toe. Hij is heel jaloers, ik mag bijna nergens gaan alleen naar het werk.

Anoniem uitlopen huwelijk FamilieNieuws Suriname

 

Niet het probleem

Met alles dat ik doe in mijn leven heeft hij een probleem. Hij is een man die alles heeft in zijn leven. Huis, percelen en een auto. Ik ben ook een werkende vrouw. Ik heb een vaste baan. Dat is niet het probleem. Maar ik ben nu 2 maanden terug verliefd geworden op een heer. Hij werkt wel maar heeft alleen niet alles zoals mijn man. Maar ondanks dat voel ik me dolgelukkig met hem. Elke keer als ik hem ontmoet vergeet ik al mijn stress. Ik ben echt verliefd nu. Dat gevoel heb ik in mijn leven nooit gehad.
[quads id=1]

Ben ik verschrikkelijk gelukkig

Ik weet nu echt even niet wat ik moet doen. Want, wat gaat de familie zeggen dat ik een man laat die alles heeft voor een man die niets heeft. Bij de ene met geld ben ik zeer ongelukkig en bij die ander met niets ben ik verschrikkelijk gelukkig. Toch gaan ze me oordelen. Ik weet zelf ook geen raad meer. Echt wel, ik vraag jullie wat ik moet doen. Kunnen jullie mij adviseren?
[quads id=1]

Gerelateerde verhalen:
–Anoniem: Mijn ouders willen dat ik het uitmaak.
–Anoniem: Ik moet kiezen tussen twee mannen

 

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.