Vrouw in taxi beroofd van valuta’s

taxi Paramaribo Suriname

De politie heeft zaterdag in Albina een man in de kraag gevat voor het beroven van een vrouw. Het vermoeden bestaat dat hij samen met een taxichauffeur betrokken was bij de beroving van het slachtoffer.
[quads id=1]
Een vrouw stapte naar de politie om aan te geven dat zij zaterdagochtend is beroofd.

Om wat te kopen

Volgens haar was de dader ongewapend en ongemaskerd. Uit haar verklaring blijkt dat zij in een taxi zat die bestuurd werd door een man. De taxichauffeur parkeerde op een gegeven moment zijn auto voor een winkel en liep naar binnen om wat te kopen.
rover taxi Suriname FamilieNieuws

In een zwarte auto

De klant zat in de wagen. Op een gegeven moment kwam een man bij de auto die haar beroofde van 285 euro, een halsketting, een bracelet, vier ringen en twee mobiele telefoons. Na de daad stapte de rover in een zwarte wagen en vertrok. Er zijn camerabeelden waaruit blijkt dat de taxichauffeur uit zijn wagen stapte en daarna een kort gesprek had met de rover.
[quads id=1]

Geen letsel

Het vermoeden bestaat dat de chauffeur en de rover hebben samengewerkt. De politie wist de zwarte wagen waarin de dader stapte te achterhalen. Dit voertuig waarin een ring is aangetroffen, is in beslag genomen. Het slachtoffer liep geen letsel op
Bron: Times
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.