Video – Siegferd Slagveer en Gregory Rigters overleden na verkeersongeval

Overleden Suriname Familienieuws

Gregory Rigters, speler van zaalvoetbalclub Mengão is maandagochtend rond 4 uur overleden na een verkeersongeval.

Rigters speelde zondagavond in de Anthony Nesty Sporthal nog mee in de verloren finale tegen zijn oude club Styx.

Ter hoogte van Gushan

Rigters en Siegferd Slagveer, zoon van oud-topvoetballer Steven Slagveer, zaten met twee anderen in het voertuig dat aan de Franchepanestraat ter hoogte van Gushan over de kop ging en tegen een schutting tot stilstand kwam. Het duo raakte bekneld en overleed ter plekke. De twee andere inzittenden werden afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp van het Academisch Ziekenhuis.

32 jaar geworden

Rigters is 32 jaar geworden en heeft gespeeld voor zowel de nationale voetbal- als zaalvoetbalselectie. In de SVB-eerste divisie was hij speler van oud-kampioen Walking Boyz Company. De verkeersbarometer staat na dit ongeval op 71.


Bekijk hier de video over het ongeval: