BBS’er schiet man neer na woordewisseling

politie Paramaribo

De BBS’er J.N. is zondag aangehouden en in verzekering gesteld. Hij heeft zijn belager neergeschoten voor een discotheek aan de A.K. Doergashawstraat in Nickerie.
[quads id=1]

Dienstvoertuig te voorschijn

Uit het politioneel onderzoek blijkt dat de BBS’er en het slachtoffer M.B. in een woordenwisseling waren geraakt. M.B. ging de BBS’er te lijf en viel hem aan met een scherp voorwerp. Ook deed hij daarbij bedreigende uitlatingen. De BBS’er haalde op zijn beurt zijn dienstvuistvuurwapen tevoorschijn. Beide personen raakten in een worsteling, met als gevolg dat het wapen van de BBS’er afging. B.M. raakte gewond.

Vervoerd naar het ziekenhuis

Het afgevuurde schot raakte B.M. in zijn buikstreek. De politie, die intussen was ingeschakeld, heeft de BBS’er aangehouden en overgebracht naar het bureau. Het vuurwapen is door de politie in beslag genomen. Het gewonde slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.
[quads id=1]

Ter observatie opgenomen

Hij was niet aanspreekbaar. Een personenwagen, die in de directe omgeving van het incident was geparkeerd, vertoont een kogelinslag. Gewestelijk politiecommandant van Nickerie Dahood Ashruf bevestigt de inverzekeringstelling van de BBS’er.

Neergeschoten Suriname FamilieNieuws

Het slachtoffer is ter observatie opgenomen.
Geschreven door Saskia Bandhan
Gerelateerde berichten:
–BBS’er schiet 37-jarige Mohamed A. neer

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.