Anoniem – Moet ik hem vergeven en doorgaan alsof hij niet vreemd is gegaan?

vergeven Paramaribo

Hi FamilieNieuws, elke dag lees ik verschillende levensverhalen op jullie page. Ik had nooit gedacht dat ik ook een verhaal ga hebben om te vertellen. Ik kan het met niemand uitpraten en ben echt opzoek naar adviezen.
[quads id=1]
Ik ben Mala, 24 jaar oud en moeder van een prinses van 5 maanden oud. Mijn man Riaz en ik zijn al 3 jaren samen, waarvan 1.5 jaar getrouwd.

Foto’s van hem en een andere dame

Alles in ons leven gaat goed. Ik was dolgelukkig tot maandag ochtend. Maandag ochtend heb ik een paar foto’s gezien in Riaz zijn cel. Ik moest wat voor hem zoeken, gewoonlijk ging ik niet in zijn mobiel. Het waren foto’s van hem en een andere dame, zoenende foto’s en een paar screenshots van hun apps. Toen ik dat zag heb ik hem rustig gevraagd wat het betekent en wie ze is. Eerst zei hij dat ze een vriendinnetje is van voordat we samen waren. Toen ik goed keek zag ik dat het een datum heeft van 2 jaar geleden.

Korte relatie van 1.5 jaar

Dus toen hij en ik al in een relatie waren. Na goed nadenken heeft hij me gezegd wie ze is en wat het was. Hij vindt dat het een korte relatie was van 1.5 maand en dat het niets serieus is. Hij is gewoon in de verleiding gegaan. 2 jaar geleden hadden we inderdaad een down periode in onze relatie, maar we hadden nog steeds dagelijks contact.
[quads id=1]

Maar 1 keer met haar gegaan

Hij heeft me gevraagd hem te vergeven, alles te vergeten en door te gaan. Maar die gedachten en foto’s blijven me achtervolgen. Hij zegt dat hij maar 1 keer met der is gegaan en daarna spijt had, vandaar hij gelijk stopte ermee.

vergeven vergeten vreemdgaan FamilieNieuws Suriname Anoniem

Hij vindt dat we nu gelukkig zijn en aan ons dochtertje moeten denken. Ik ben bang omdat ik vind dat hij gelogen heeft voor me. En het misschien weer kan doen als we een down periode hebben. Hij vraagt me om hem weer te vertrouwen, maar ik ben bang.

Doorgaan?

Ik hou nog heel veel van hem en we waren inderdaad een heel mooi gezinnetje. Wat is jullie advies voor mij? Vergeven, vergeten en doorgaan?
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen:
–Redactie: Moeten Surinaamse mannen meer gewaardeerd worden?
–Anoniem: Ik ben zwanger en hij

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.