55-jarige bromfietser overleden na aanrijding

saramacca FamilieNieuws overleden Suriname

Aan de Joshikreekweg, in het district Saramacca, ter hoogte van kilometer 5 heeft op zondag 3 december een aanrijding plaatsgevonden tussen een auto en een bromfiets, waarbij de bromfietser, de 55-jarige Moerlie Chandersein, ter plaatse het leven heeft gelaten.
[quads id=1]

In tegengestelde richting

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Chandersein reed over de Joshikreekweg. Hij kwam vanuit de Larecoweg en ging richting Tambaredjo. De autobestuurder, Anielkoemar C. (35) reed in tegen gestelde richting.

Saramacca FamilieNieuws Suriname

 

Op de rijhelft van de tegenligger

Volgens verklaring van de autobestuurder en de aangetroffen sporen moet Chandersein op de rijhelft van zijn tegenligger terecht zijn gekomen met als gevolg de aanrijding.
[quads id=1]
De bestuurder die wel in het bezit is van een geldig rijbewijs blies 750 milligram per liter uitgeademde alcohollucht. Het toegestane alcoholpromillage is 220 microgram per liter uitgeademde lucht.

Rijbewijs ingevorderd

Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie is Anielkoemar in verzekering gesteld. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Met het heengaan van dit verkeersslachtoffer stijgt de verkeersbarometer landelijk naar 70

De politie van Groningen onderzoekt de zaak verder.
**
Bron: KPS
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.
Overleden