2 dodelijke verkeersslachtoffers brengen de verkeersbarometer naar 72

doden politie FamilieNieuws Suriname

Op maandag 4 december omstreeks 03.00uur kreeg de politie van het ressort Uitvlugt de melding via de Centrale Meldkamer van een verkeersongeval aan de Franchepanestraat ter hoogte van de Ronaldlaan.
[quads id=1]

Vooralsnog onbekend

Ter plaatse werden drie slachtoffers in een voertuig dat tegen een schutting was gebotst aangetroffen. Twee hunner vertoonde geen teken van leven. Het gaat om de 32-jarige Gregory Rigters en Siegfried Slagveer van wie de leeftijd vooralsnog onbekend is.

Weigerde behandeld te worden

Het derde slachtoffer, de 31-jarige Damio E. is per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis. Het slachtoffer dat agressief was tegen het verplegend personeel weigerde behandeld te worden en is weggelopen van de SEH.

Controle over het stuur

Uit het voorlopige onderzoek is komen vast te staan dat Gregory vermoedelijk met een hoge snelheid reed en vermoedelijk de controle over de besturing van het voertuig moet hebben verloren. Hij kwam vanuit de Lallarookhweg gaande richting de Brokopondolaan.
[quads id=1]
doden verkeer Suriname FamilieNieuws

Het rijbewijs van de bestuurder is in het voertuig aangetroffen.

Overlijden van de twee

De zaak is in onderzoek bij de politie van het ressort Uitvlugt. Met het overlijden van de twee verkeersslachtoffers springt de verkeersbarometer landelijk naar 72.
Gerelateerde berichten:
-Video – Siegferd Slagveer en Gregory Rigters overleden na verkeersongeval

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.