Anoniem: Misbruikt op mijn 16de en ik heb nu een zoon van 2

zwanger Suriname anoniem FamilieNieuws

Goedendag iedereen, ik ben Alexia. Ik ben pas 18 jaar jong en ik heb een zoontje van 2 jaar. Ik wil jullie graag mijn verhaal vertellen.
[quads id=1]
Zoals jullie al kunnen berekenen ben ik op een hele jonge leeftijd moeder geworden.

Misbruikt door twee heren

Ik ben op een avond bruut intiem misbruikt door twee heren. Ik was toen alleen thuis. Ik werd meteen zwanger. Ik was pas 16. Ik sprak met mijn moeder en ik wilde een abortus plegen. Mijn moeder sprak tot mij en zei mij om het niet te doen. Ik heb hem geboren laten worden. Toen mijn zoontje 1 jaar was zijn mijn ouders komen te overlijden.
[quads id=1]

In de steek voor een ander

Vanaf die periode gaat het niet goed met mij en heb ik het vreselijk moeilijk. Gelukkig kon ik terecht bij een tante die ons opving. Ik leerde zelfs een jonge man kennen, het ging weer de goede kant op met mij. Ik leefde bij hem met mijn zoontje. Totdat hij me in de steek liet voor een ander. Zonde reden of enige opgaaf.

Ik heb werk gezocht

Ik ging toen weer terug naar mijn tante maar die wilde mij niet meer opvangen. Ik ben nu terechtgekomen bij een nicht van mij. Maar zij heeft het ook enorm moeilijk. Het is zo zwaar voor mij en mijn zoon. Ik heb een heleboel plaatsen om hulp gevraagd. Ik heb werk gezocht. Allemaal zonder succes.
[quads id=1]

Uit deze situatie kan komen

Een buurvrouw heeft me vertelt over FamilieNieuws, en dat ik hier mijn verhaal kan sturen en dat er misschien mensen zijn die mij kunnen helpen. Of een idee hebben hoe ik uit deze situatie kan komen. Ik zou dat zeer op prijs stellen.

zwanger Suriname Anoniem FamlieNieuws

Ik was zelfs in staat om mijn baby weg te geven aan iemand die beter voor hem kan zorgen. Maar er is mij gezegd dat ik vreselijk veel spijt ga krijgen. En dat denk ik ook. Wat ik nu wil is een baan zodat ik mijn kind kan verzorgen. Ik ben echt radeloos. Hopelijk krijg ik wat hulp via hier. Ik kijk uit naar jullie reacties.
Vriendelijke groeten van Alexia

Gerelateerde verhalen:
-Anoniem: Ik hou niet van mijn oudste kind
-Anoniem: Ik ben misbruikt door mijn moeder haar broertje

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.