Video – Ruben Rozendaal dood aangetroffen in woning. Zelfmoord?

Ruben Rozendaal, een van de verdachten van de 8 decembermoorden, is overleden. Gisteravond is het ontzielde lichaam aangetroffen in een woning aan de Maikoestraat.
[quads id=1]

Linkerarm doorgesneden

Starnieuws verneemt dat Rozendaal zelfmoord heeft gepleegd. Hij heeft zijn linkerarm met een scheermes doorgesneden. Hij is doodgebloed.

Tegen Rozendaal, die ook lid was van de groep van 16 coupplegers, heeft auditeur-militair Roy Elgin op 30 oktober tien jaar celstraf geëist. Rozendaal was geschokt door de eis en raakte zeer emotioneel. Hij had vrijspraak verwacht.

Niet kunnen dragen

“Ik ga dit niet kunnen dragen. Het doet pijn en misschien moet ik mezelf opofferen opdat de samenleving ziet dat Rozendaal geen planning heeft gemaakt en niet aanwezig was bij de moorden,” zei Rozendaal na afloop van de zitting tegenover journalisten.
[quads id=1]
Rozendaal zei dat hij geen deel had aan de beraming noch aan de uitvoering van de 8 decembermoorden. Hij heeft als militair de opdracht die hij kreeg om André Kamperveen en Fred Derby op te halen, uitgevoerd. Ook heeft hij als militair de opdracht om het Moederbondsgebouw plat te schieten uitgevoerd. “Als ik het niet zou doen, was ik misschien de 16e man die was doodgeschoten. Die mensen waren ziek bezig.” Hij benadrukte dat hij niet met dit vonnis kan leven. “En niemand moet mij kwalijk nemen, het zal mijn wil zijn.”

Gerelateerde berichten:
–Video – Wil Ruben Rozendaal zelfmoord plegen?

Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.