Video – 27-jarige Sanjay Naraindien overleden na bedrijfsongeval

Overleden arbeider Suriname FamilieNieuws

De 27-jarige Sanjay Naraindien is op woensdag 29 november bij een bedrijfsongeval aan de Cellostraat overleden. De politie van Kwatta kreeg via de Centrale Meldkamer de melding dat een gebouw op voornoemd adres is ingestort en dat er sprake is van persoonlijke ongelukken.
[quads id=1]

Kwamen met de schrik vrij

Toen de wetsdienaren op de plek arriveerden werd het levenloos lichaam van Sanjay bekneld tussen een vloerplaat en een kruiwagen aangetroffen. Het ontzielde lichaam is door de brandweer weggehaald. De overige arbeiders kwamen met de schrik vrij.

Bekneld raakte

Overleden arbeider Suriname FamilieNieuws

Onderzoek wees uit dat arbeiders bezig waren met werkzaamheden op een in aanbouw zijnde boven terras. Op een bepaald moment stortte de vloerplaat neer, waardoor Sanjay bekneld raakte tussen de vloerplaat en een kruiwagen.

Het ontzielde lichaam is na overleg met een lid van het Openbaar Ministerie voor obductie in beslag genomen.
[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak wordt door de politie van Kwatta voortgezet.

Bekijk hieronder de video erover:

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.