Moordverdachte Willims zou 20 jaar of zelfs levenslang kunnen krijgen

Moord KFC Paramaribo

Chawilla R. die de moord op KFC-manager Marjorie Willems (55) op 6 juli heeft bekend verschijnt, na vier keren bij de rechter-commissaris te zijn voorgeleid, dinsdag voor de kantonrechter.
[quads id=1]

Schuldig wordt bevonden

Advocaat Maureen Nibte zegt dat indien ze daadwerkelijk schuldig wordt bevonden, haar naar verwachting twintig jaar cel of levenslang boven het hoofd hangt.

Zichzelf van kant maken

De 22-jarige verdachte is hiervan doordrongen. Ze heeft drie weken geleden gepoogd zichzelf van kant te maken. Dit heeft bij de familie tot een schokeffect en bezorgdheid geleid. Chawilla R. die te Geyersvlijt in voorarrest zit, wordt sinds haar zelfmoordpoging extra scherp in de gaten gehouden.De advocaat zegt dat overwogen was om haar naar een ander cellenhuis over te brengen waar haar gangen beter kunnen worden nagegaan.

moord KFC Suriname FamilieNieuws Willims
Marjorie Willims foto binnengekomen via Facebook
De dader is

Uiteindelijk is besloten haar in elk geval voorlopig te laten waar ze is. Het forensisch onderzoeksteam van de politie heeft nog geen informatie over vingerafdrukken van de dader. Dat onderdeel van het onderzoek is nog niet af. Vingerafdrukken zouden als ondersteunend bewijs moeten uitwijzen of Chawilla R. daadwerkelijk de dader is.
[quads id=1]

We hebben geen haast

Nibte zei eerder dat zij de mogelijkheid dat er meer speelt in de zaak niet uit sluit. Ze zegt dat de verdediging genoeg tijd neemt om de zaak goed te onderzoeken. “We hebben geen haast.” Veel informatie over de tweede verdachte die in de zaak is aangehouden, de 23-jarige Shaquille,is nog niet bekend.

Gerelateerde verhalen:
–22-jarige Chawila R. bekent moord op haar collega Marjorie Willims
–Vermoorde medewerkster Marjorie Willims is begraven

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.