Ruzie tussen prostituee en klant eindigt in steekpartij

steekpartij politie FamilieNieuws

De politie van Bureau Nieuwe Haven kreeg op vrijdag 24 november via de Centrale Meldkamer de melding dat een slachtoffer van een beroving zich met een steekverwonding bevind aan de Calcuttastraat.
[quads id=1]

Steekverwonding toegebracht

Bij aankomst op de plek troffen de wetsdienaren het slachtoffer Malaika B. (27) aan. Onderzoek wees uit dat het om een betalingskwestie ging tussen de prostituee  en een klant. De klant haalde tijdens een woordenwisseling een scherp voorwerp tevoorschijn waarmee hij Malaika een steekverwonding toegebracht in haar zitvlak.

Zonder toestemming

Per ontboden ambulance is het slachtoffer afgevoerd naar de Spoed Eisende Hulp (SEH) van het Academisch Ziekenhuis Paramaribo. Na medisch te zijn behandeld, verliet zij zonder toestemming de ziekeninrichting.
[quads id=1]

Familienieuws steekpartij Paramaribo
Voorbeeldfoto binnengekomen via Facebook

 

Vast blijven zitten

De verdachte is niet ter plekke aangetroffen. Het scherp voorwerp was vast blijven zitten in het zitvlak van Malaika. Hangende het onderzoek is deze in beslag genomen. Aan de aanhouding van de verdachte wordt gewerkt.

De politie van Bureau Nieuwe Haven is belast met deze zaak.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.