Video – Jay Z. bedroog Beyoncé met een andere vrouw

Beyonce Jay Z FamilieNieuws Celebrity news

Jay Z: Ja, ik bedroog Beyoncé met een andere vrouw. Jay Z is in het verleden ontrouw geweest aan zijn vrouw Beyoncé. Het zorgde bijna voor een scheiding, relatietherapie hield de twee wereldsterren bij elkaar hield.
[quads id=1]
Dat heeft de Amerikaanse rapper voor het eerst zelf toegegeven in een interview met de New York Times.

Je kunt je niet meer binden

Volgens Jay Z zorgde zijn moeilijke jeugd ervoor dat hij afstand nam van zijn vrouw, met wie hij in 2008 trouwde. Hij nam een survivalmodus aan. ,,En als je dat doet, wat dan? Je sluit je af van alle emoties. Vooral met vrouwen, je slaat emotioneel dicht. Je kunt je niet meer binden. In mijn geval ging dat heel diep. En dan gebeuren er dingen, zoals ontrouw zijn”, vertelde Jay openhartig aan journalist Dean Baquet.

Samen muziek maken

De identiteit van de vrouw in kwestie werd nooit onthuld, maar Beyoncé omschreef haar op het vorig jaar uitgekomen album Lemonade als ‘Becky met het mooie haar’. Jay Z reageerde daarop in zijn muziek voor 4:44. Daarover zegt hij nu: ,,We gebruikten onze kunst als een therapiesessie. We begonnen samen muziek te maken, en vervolgens sloeg haar muziek een beetje door. Haar album kwam uit in plaats van het gezamenlijke album waar we aan werkten.”
[quads id=1]

Degene van wie je houdt

Jay zei ook erg onzeker te worden van het werk van zijn vrouw. ,,Maar de beste plaats in een orkaan is in het midden er van. In de pijn.” Het wereldberoemde koppel praatte en praatte. Het zorgde ervoor dat Jay trots op haar werd. ,,De meeste mensen lopen voor elkaar weg.

Beyonce Celebrity news FamilieNieuws
Samen met hun eerste dochter

Het scheidingspercentage is tegenwoordig zo hoog omdat mensen niet naar zichzelf durven te kijken. En het hardst is pijn zien op het gezicht van degene van wie je houdt. (…) Uiteindelijk hebben we veel respect voor elkaar. Ze is echt geweldig.”

De twee werden in januari 2012 ouders van Blue Ivy. Op 13 juni van dit jaar werd de tweeling Sir en Rumi geboren.

Bekijk hier het volledige interview:

Bekijk hier de foto’s van de pasgeboren twins:

Gerelateerde berichten:
— Video: Beyoncé krijgt een tweeling
–Anoniem: Hij blijft maar uitlopen en kinderen buiten maken

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.