Video – Ook vermist broertje van 3 dood gevonden (Aruba)

vermissing Aruba FamilieNieuws

Het 3-jarige jongetje dat op Aruba werd vermist, is vandaag dood gevonden. Zijn 5-jarige broertje overleed afgelopen vrijdag, vermoedelijk aan ernstige mishandeling.
[quads id=1]

Op het eiland begraven

Zowel de autoriteiten als burgers op het eiland hebben de afgelopen dagen flink naar de peuter gezocht. Vandaag werd het jongetje op het eiland gevonden. Het lichaam was ergens op het eiland begraven, aldus lokale media die verwijzen naar het Openbaar Ministerie.
Zwaargewond

Tal van littekens

Zijn 5-jarige broertje Risandroh werd woensdag zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Hij had een hersenbloeding, gebroken ribben, ongenezen fracturen en tal van littekens. De moeder verklaarde dat haar zoontje ongelukkig was gevallen in de speeltuin. De arts geloofde dat niet en schakelde de politie in. De jongen overleed vrijdag.

Vermissing Aruba Suriname familiebericht
Het 3-jarige jongetje dat dood is teruggevonden

[quads id=1]

Al twee maanden niet gezien

Vanochtend vertelde minister van Justitie van Aruba Andin Bikker nog tijdens een persconferentie dat de ouders nauwelijks informatie gaven over de verblijfplaats van de driejarige. Buren van de ouders lieten eerder weten dat ze het jongetje al twee maanden niet hadden gezien. De moeder, stiefvader en oma van de jongens zitten vast.

Korte verklaring

Bekijk hieronder de video met een korte verklaring aan de pers waarin de hoofdofficier bevestigt dat het lichaam van de driejarige Roshandrick Frans is gevonden, op aanwijzing van zijn stiefvader die inmiddels heeft toegegeven betrokken te zijn geweest bij de dood van Roshandrick en zijn vijfjarige broer Rishandroh op Aruba.

Gerelateerde berichten:
–Moeder aangehouden na verschrikkelijke dood 5-jarige (Aruba)

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.