Digicel viert verjaardag door gratis gesprekken weg te geven

Digicel Suriname

Het is precies 10 jaar geleden dat Digicel officieel van start ging met haar diensten in Suriname. Als blijk van waardering geeft Digicel vandaag alle klanten ongelimiteerd gratis Digicel minuten van 10 uur ‘s morgens tot 10 uur ‘s avonds.< /b>
[quads id=1]

Als bedankje

Als speciaal bedankje naar prepaid gebruikers toe die precies 10 jaar op het netwerk zijn, geeft Digicel 30 dagen gratis bellen plus 10 GB data. Digicel betaalt ook de november 2017 rekening van alle postpaid klanten die precies 10 jaar gebruik maken van de Digicel diensten.

 

Ontelbare prestatie

Digicel’s CEO Roeland van der Hoeven zegt: “We hebben ontelbare prestaties geleverd en mijlpalen bereikt met ons bedrijf. We zijn onze klanten zeer erkentelijk dat zij op ons vertrouwen voor het leveren van onze diensten en producten. Hun eisen, uitdagingen en feedback hebben ons ertoe aangezet om door te gaan en ons in de loop der jaren krachtig te verbeteren”.
[quads id=1]

Heel Suriname

“Ons succesverhaal blijft onvolledig zonder de steun van onze klanten en onze werknemers. Ze hebben ons niet alleen een deel van hun leven gemaakt, maar hebben ons ook geholpen om heel Suriname te bereiken. We kunnen hen niet genoeg bedanken voor hun bijdragen aan Digicel Suriname.

gesprekken verjaardag Digicel Suriname FamilieNieuws

We zullen blijven investeren in Suriname om de best mogelijke diensten aan te bieden op het gebied van telefonie, internet, entertainment en business solutions,” stelt Van der Hoeven.
Bron: Starnieuws
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.