Breaking nieuws! Vermiste Hi-jet helikopter gevonden?

piloten Suriname

De sinds 23 mei 2015 verdwenen helikopter van Hi-Jet Helicopter Services die bestuurd werd door piloot Donavan van Embricqs en zijn collega Ryatno Kertodikromo is vermoedelijk gevonden. In de omgeving van de weg naar Atjoni is in het bos een neergestorte helikopter ontdekt.
[quads id=1]

Ontdekt door medewerkers

Woensdag zijn infanteristen van het Nationaal Leger naar het gebied gestuurd waar het toestel is gespot. Het toestel zou zijn ontdekt door medewerkers van een Chinees houtkapbedrijf. “Ik heb ook zojuist uit de pers begrepen.

Geen details

Verder heb ik nog geen details”, luidt de voorlopige reactie van Jerry Slijngard, directeur van het Nationaal Coordinatiecentrum voor Rampenbeheersing, om commentaar gevraagd.

Hi jet vermist suriname familienieuws
Archieffoto van de twee vermiste piloten
Niets opgeleverd

De Hi-Jet helikopter verdween op 23 mei 2015 tijdens terugkeer naar Paramaribo na in Sipaliwini stembussen- en stembiljetten te hebben afgeleverd in verband met de verkiezingen die twee dagen daarna werden gehouden. Zoekacties van de autoriteiten hadden tot nu toe niets opgeleverd.
[quads id=1]

Fondsen te verzamelen

Hi-Jet had zelfs een bedrag van 35.000 US dollar uitgeloofd voor de gouden tip die zou leiden tot het terugvinden van de twee medewerkers en het vliegtuig. Familie en vrienden hadden ook benefietactiviteiten georganiseerd om fondsen te verzamelen om zoekacties te helpen bekostigen.

Update: Volgens Starnieuws zijn er ook beenderen gevonden. Uiteraard is nog niet zeker waar die van afkomstig zijn. Zodra het officiële politiebericht binnen is delen wij het met u. Wij wensen de families heel veel sterkte tijdens deze onzekere dagen. FN

 

Gerelateerde berichten:

-De families van Don en Noy zijn altijd nog in afwachting

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.