Anoniem- Mijn man wil dat ik me uitdagend ga kleden voor zijn vrienden

Anoniem vrouw FamilieNieuws Suriname

Hallo FamilieNieuws, ik heb een ander soort probleem denk ik. Ik hoop wel dat jullie lezers mij ermee kunnen helpen.
[quads id=1]
Sommige mensen zullen denken dat ik zomaar zeur maar het is wel een probleem waar ik heel erg mee zit. Mijn huwelijk kan erdoor stuk gaan.

5 jaar getrouwd

Ik ken mijn man Greg nu al 10 jaar en we zijn 5 jaar getrouwd. Onze zoon is 4 jaar oud en sinds zijn geboorte ben ik veranderd. Toen ik mijn man ontmoette was het in een tijd dat alles draaide om uiterlijk. We gingen vaak uit samen naar clubs en dan dronken we heel veel. We waren heel vrij. Hij ook, hij heeft altijd van zijn vriendinnetjes gehouden.

We hebben altijd afgesproken dat hij mag genieten buiten met zijn vrienden en vriendinnen maar wel thuis aan zijn trekken komt. Dus niet uitlopen. Ik ga ervan uit dat het ook zo gaat. Natuurlijk met hier en daar een uitzondering. Ik ken mijn man en hierover klagen zal onze hele leuke relatie schaden. Ik druk hem wel altijd op het hart dat er veel ziektes zijn. Maar hij is een verstandige man dus zonder kousen doet hij niets.
[quads id=1]

Intiem verwennen

Ik ben zijn vrouw, hij heeft mij altijd op handen en voeten gedragen. Soms (in het begin en later alleen in het buitenland)deed ik zelfs mee met zijn buitenspelletjes. Dan lieten we onszelf intiem verwennen door anderen. Trio, quartet we hebben het allemaal meegemaakt. Ook soms met vrienden. Zijn vrienden.

Maar na de geboorte van onze zoon ben ik veranderd. Om te beginnen ben ik 15 kilo zwaarder. Maar ook mijn denkwijze is veranderd. Ik wil als vrouw gewaardeerd worden. Ook als moeder. Ik doe niet meer mee aan die intieme spelletjes van hem en ik kleed me anders. Dat laatste, daar heeft hij heel erg veel moeite mee.

Andere moeders

Mijn man houdt van aanstellen. Hij houdt ervan om met me te lopen en met me te showen. Ik hield er vroeger van. Het was dan duidelijk voor anderen dat ik zijn vrouw was. Maar dat vind ik helemaal niet prettig meer. Omdat ik me alles behalve mooi vind maar ook omdat ik vind dat het niet respectvol. Ik praat veel met andere moeders en met mijn oudere zussen. Zij hebben altijd gevonden dat mijn man mij als een object behandelt. Ik heb dat vroeger nooit zo gezien maar nu zie ik het ook zo.

Anoniem vrouw FamilieNieuws Suriname

Alles voor mijn man draait om uiterlijk. Ik hoor hoe jij praat met mensen. Hij jaft over ons grote huis en zijn mooie auto. Ik walg daarvan. Praten met hem over belangrijke dingen zit er helemaal niet in. Ik vind hem maar saai. Om te zien is hij een interessante, knappe man. Veel vrouwen houden van hem. Maar in werkelijkheid heeft hij geen inhoud. Ik vind het wel vervelend om dat te zeggen over mijn eigen man.
[quads id=1]
Jullie zullen denken. Waarom ben je nog met hem? Ik ben met hem omdat ik van hem hou en omdat mijn zoontje gek op hem is. Maar het mooie van de grap is nu. Hij is degene die mij een ultimatum heeft gegeven. Hij heeft me gezegd dat ik na de feestdagen weer slank en spannend moet zijn voor hem. Hij heeft geen zin om de rest van zijn leven met een saaie vrouw te leven. Hij wil dat ik me weer uitdagend ga kleden zodat hij met me kan pronken over straat. Hij wil ook graag dat zijn vrienden me willen. Dat vindt hij stoer. Ik vind het nu smerig. Respectloos.

Minder depressief

Hij heeft me een foto laten zien van mezelf, 10 jaar geleden. Hij laat het mij elke dag zien. Hij heeft me gezegd dat ik vanaf 2018 weer dezelfde vrouw moet zijn. Hij zegt ook dat ik hem ga bedanken want ik zal ook weer meer van mezelf houden en minder depressief zijn. Ik ben niet eens depressief. Maar hij zegt dat ik overkom als een dikke, saaie, depressieve huisvrouw.

Hij heeft aan de ene kant gelijk. Als ik in de spiegel kijk, zie ik precies zo een vrouw. Maar ik voel me toch goed zo. Mijn vraag aan jullie is. Moet ik mezelf. veranderen voor mijn man? 1 vriendin van me zegt van wel. Zij is ook precies zo met haar man. Doet alles voor hem. Eet bijna niets en draagt de hele dag make up. Ik oordeel haar niet. Ik was precies zo. En haar man is ook precies als de mijne. Alleen verkoopt hij haar af en toe een klap. Dat probleem heb ik gelukkig niet.

Reden om te scheiden?

Maar hij wil gewoon zijn spannende vrouw terug. Is het eerlijk van hem om zoiets tegen mij te zeggen? Misschien heeft hij inderdaad gelijk en moet ik me meer als een vrouw gedragen en weer meedoen met de neppe wereld om ons heen.
[quads id=1]
Want zeggen jullie nu eerlijk, dit is toch geen reden om te scheiden. We kennen elkaar al zo lang. Wat denken jullie? Ik zou niet weten hoe ik zonder hem moet leven, dat komt er ook nog bij want ondanks alles heb ik een fijn huwelijk en is mijn zoon heel gelukkig. Daarom wil ik niet scheiden. Maar hij is heel serieus. Hij wil me na december weer zien als de oude Cindy. Dat. Stekend dat ik snel moet gaan beginnen met afvallen. Zucht. Wat denken jullie van dit huwelijk? Stoppen of doorgaan en doen wat hij van mij verlangt? Misschien moet ik juist trots zijn dat mijn man met me wil showen?

Gerelateerde verhalen:
—Anoniem: Ik ben verliefd en ik ga mijn vrouw verlaten
—Anoniem: Mijn man is waardeloos in bed

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar info@familienieuws.com

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.