Video – Timon Badloe overleden na schietpartij (Nederland)

Nieuwegein liquidatie Nederland Suriname FamilieNieuws

In een woonwijk in Nieuwegein is dinsdagmorgen volgens buurtbewoners de 43-jarige Timon Badloe doodgeschoten. Het incident vond plaats aan de Apolloburg, waar in 2013 ook een man werd geliquideerd. Twee verdachten sloegen op de vlucht, maar werden in Amsterdam Zuidoost klemgereden en gearresteerd.
[quads id=1]

Auto geschoten

Er zou even voor 08.00 uur vanmorgen vijf keer op de voorruit van de auto geschoten zijn. Ook de ruit naast de bestuurder is gesneuveld. Hulpdiensten hebben nog hulp geboden, maar het slachtoffer is aan zijn verwondingen overleden.

De daders sloegen meteen op de vlucht. Na een klopjacht is een auto met verdachten klemgereden in Amsterdam. Twee mannen zijn gearresteerd.

 

In zijn Seat

Omstanders vertellen aan De Telegraaf hoe het 43-jarige slachtoffer dinsdagmorgen onder vuur werd genomen in zijn Seat. ,,Ik heb hem in de auto zien zitten”, vertelt een jongeman die staat te trillen op zijn benen. „Hij had geen schijn van kans. Dit beeld vergeet ik nooit meer.”
[quads id=1]
Het slachtoffer is volgens omstanders de Surinaamse Timon Badloe, ook bekend als ’Chico’ die met zijn vrouw en hun baby van drie maanden aan de Apolloburg woonde.

Nederland Suriname Badloe Timon Chico FamilieNieuws
Omwonende John hoorde ’s ochtends knallen. Toen er ook een helikopter boven de wijk vloog, besloot hij poolshoogte te nemen. Hij is zichtbaar aangedaan. ,,Vier jaar geleden werd een bekende van mij hier doodgeschoten. Nu weer een. Nieuwegein lijkt een slaapstad, maar schijn bedriegt.” John voelt zich niet langer op zijn gemak in de woonwijk. ,,Misschien is het tijd om te verhuizen.”

Inmiddels verzamelen nabestaanden van het slachtoffer zich op straat. Ze willen niet met de pers praten.

Dezelfde straat

In 2013 werd in dezelfde straat, de Apolloburg, ook een man doodgeschoten. De man werd doorzeefd met kogels – mogelijk van een machinegeweer. Buurtbewoners vertellen dat hij en Timon Badloe jeugdvrienden waren. Bekijk hier de video’s over het incident:

Ooggetuigen vertellen? Klik hier:


[quads id=1]

Bron: Telegraaf
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.