Broer verdacht van intiem misbruik van zijn 2 jongere zusjes

omgang Suriname

Wat een moeder maandagmorgen haar dochter influisterde kort voordat die de rechtszaal zou binnengaan om tegen haar broer te getuigen, laat zich raden. Haar twintigjarige zoon Ruben P. wordt verdacht van aanranding en intiem misbruik van zijn twee heel jonge zusjes.
[quads id=1]

Geen vinger aangeraakt

Terwijl de meisjes bij de politie hadden verklaard dat Ruben hen intiem heeft misbruikt, vertelden ze aan rechter Cynthia Valstein-Montnor dat hij hen met geen vinger heeft aangeraakt. Met gebogen hoofd liep de verdachte de rechtszaal binnen en hij antwoordde nauwelijks hoorbaar op vragen van de rechter, zo zacht zelfs dat ze hem tot twee keer toe moest vragen luider te spreken. De man trok bleek weg en bleef zachtjes praten.

Misbruik Suriname Familienieuws broer zusjes

Reageerde geschokt

Op een gegeven moment schorste de rechter de behandeling voor korte tijd om de twee zusjes in de raadkamer te horen. Advocaat Georgette Leter reageerde geschokt op de verklaring van de meisjes na het verhoor door de rechter. De meisjes spraken volgens de advocaat onbevreesd met haar.

Tegenstrijdige verklaringen

Het is nog onbekend waarom de kinderen nu tegenstrijdige verklaringen afleggen, terwijl zij meerdere keren bij de politie hebben verklaard dat hun broer hun heeft betast en misbruikt. De moeder van de slachtoffers en de verdachte zelf is nog niet gehoord door de rechter. De zaak is voor verder diepgaand onderzoek verschoven naar 22 januari.
[quads id=1]
Gerelateerde verhalen:
–Anoniem: Ik ben misbruikt door mijn moeder haar broertje
–Meisje beschuldigt broer van misbruik

Bron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.