Anoniem: Heeft mijn relatie met een getrouwde man wel toekomst?

buitenvrouw familienieuws Suriname

Ik ben Murlien, een jonge dame van 18 jaar die niet werkt en ook niet naar school gaat wegens omstandigheden. Maar de school zal ik volgend jaar weer op pakken. Ok, hier dan mijn verhaal. Ik wil dit echt kwijt.
[quads id=1]

Hij  houdt van me

Het is zo dat ik in een relatie zit met een heer van 29 jaar. Errol heet hij. Hij houdt wel van me en hij doet alles voor mij. Hij helpt mij en steunt mij ook financieel.

Eeuwig zijn ze in discussie

Maar mijn probleem is dat ik niet bij hem kan zijn. Ik krijg zijn warmte niet elke dag. De reden daarvoor is omdat hij hij een vrouw met kinderen heeft. Toen ik in deze relatie stapte heb ik 10 keren nagedacht. Had ik ermee moeten beginnen? Hij is een getrouwde man. Hij vertelt me vaak dat het leven tussen hem en zijn vrouw niet goed gaat. Hij vindt dat die vrouw het altijd beter dan hem weet. Eeuwig zijn ze in discussie over bepaalde zaken.
[quads id=1]

Geen goede behandeling van zijn vrouw

Hij vraag me steeds: Waarom heb ik jou niet eerder ontmoet? Waarom kom je nu pas in mijn leven? Ik begrijp zijn situatie helemaal. Hij vertelde mij dat hij thuis geen aandacht krijgt. En ook krijgt hij geen goede behandeling van zijn vrouw. Dat is de reden dat hij uitloopt. Ik begrijp zijn situatie, ik zie ook dat het niet goed gaat met hem. Als hij bij mij komt. Ik zie het gewoon.
[quads id=1]
Buitenvrouw FamilieNieuws Suriname AnoniemIk vraag mezelf af, moet ik nog doorgaan met deze relatie of moet ik het stoppen? Ik heb er echt moeite mee dat hij niet bij mij is. Hij heeft me zo gesmeekt om met hem zijn en hem niet in de steek te laten. Ik vraag me af: Mensen, is dit nou een goed begin? Heeft mijn relatie met een getrouwde man wel toekomst?

Gerelateerde verhalen:
–Redactie: Vrouw slaat buitenvrouw van haar vriend neer met steen
–Anoniem: Waarom heeft hij voor haar gekozen?

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of 
 op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.