4 verdachten aangehouden na moord op Nederlandse man

moord Paramaribo

Het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP) en leden van andere eenheden van de Politie hebben op maandag 27 en dinsdag 28 november vier verdachten aangehouden in de zaak waarbij het lijk van een manspersoon in een woning is aangetroffen.
[quads id=1]

Na een melding

Het gaat om de verdachten Cheirano V. (27), Revael R(20, de 22-jarige Kenny T. en de 23-jarige Kifon L. Het ontzielde lichaam van de 75-jarige Jacobus Jansen is na een melding op zondag 26 november in een woning aangetroffen door de politie van het ressort Munder.

Lichaam was gekneveld

Het lichaam was gekneveld. De daders zijn ervandoor gegaan met het voertuig van het slachtoffer. Het is nog niet bekend welke goederen uit de woning zijn weggenomen.

De zaak is overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten. Het voertuig van het slachtoffer is na een melding in het ressort Latour aangetroffen.

[quads id=1]
Verdachten aangehouden moord Paramaribo Suriname FamilieNieuws

Eerdere berichten:
–Oproep – Wie heeft mijn vriend Sjaak Jansen vermoord?
–Video – Twee Nederlanders vermoord in Dominicaanse Republiek

Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.