Video Update: Bekendmaking – 1 jarige Lucas Banket is in Colombia

oproep kanker suriname Familienieuws

Hierbij een update over de kleine Lucas Banket bij wie er een zeldzame aandoening was ontdekt.
[quads id=1]

Hij had een neuroblastoom in de onderbuik

Onder de video kunt u het verhaal lezen van de flinke jongen. Hij werd vorig jaar verwezen naar het buitenland omdat hij hier in Suriname niet geholpen kon worden. Hij had namelijk een neuroblastoom in zijn onderbuik.  Lucas ging naar Colombia en zijn ouders gingen met hem mee. Vader Luqen geeft hieronder een uitgebreid verslag:

Let op. In het verslag wordt er gesproken over maagkanker. Wat Lucas heeft is geen maagkanker. Het is een zeldzame aandoening: Hij heeft namelijk een neuroblastoom in zijn onderbuik.

lucas colombia
[quads id=1]


HELP LUCAS BANKET!!!!!!

Lucas Banket heeft een zeldzame ziekte welke voorkomt bij 1 op 100.000 mensen. Dat wil zeggen dat maar 5 mensen in Suriname het ooit zullen hebben. Het kan natuurlijk niet hier behandeld worden dus moet hij naar Colombia voor verdere operaties.
[quads id=1]

Wat hebben we nodig?

– gebed! Er is kracht in gebed! – financiele steun!! Wanneer hij met zijn ouders naar Colombia afreist is dat voor een periode van minimaal 6maanden tot een jaar. Ze zullen moeten (over) leven daar. De ouders hebben van zichzelf een eigen inbreng, maar je snapt dat het niet voldoende zal zijn voor een lange periode!

GEEF WAT JE KAN!!!

OOK AL IS HET EEN SRD5, ALLE BEETJES HELPEN!

SRD Giro# 95.66.791 de dsb bank .. naam van de moeder Gail Pawiroastro

#prayforLucas


Beste vrienden, families en bezoekers,

Hier een klein verzoekje. Lucas Banket, hij is ziek en moet voor een operatie naar Columbia. Hij kan hier namelijk niet behandeld worden.
[quads id=1]
Zijn ouders zijn opzoek naar financiële steun. Is het mogelijk dat jullie de ouders kunnen helpen?? Alle kleine beetjes helpen natuurlijk.

Met jou hulp kan hij gauw weg. Ik hoop dat jullie kunnen helpen . Samen staan we sterk

U kunt contact maken op: 8886317 en 8726686
DSB rekening nummer 95.66.791 srd tnv zijn moeder: Gail Pawiroastro
[quads id=1]
Oproep kanker FamilieNieuws

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.