16-jarige zwangere doet aangifte van intiem misbruik

politie Nederland

De politie van Wanica kreeg vrijdagavond een melding van een intiem misbruik. Een 16-jarige tiener deed aangifte van intiem misbruik bij de politie.
[quads id=1]

Iemand op social media

Volgens haar verklaring was zij al twee jaren bevriend met ‘iemand’ op social media. Zij was op die bewuste dag jarig en nodigde de man uit voor een ontmoeting. De persoon haalde de tiener op. Hij bracht het slachtoffer eerst naar de Kronenburgweg. Op een onbewoond gedeelte van de weg bracht de verdachte het voertuig, naar zeggen van het slachtoffer, tot stilstand en probeerde omgang met haar te hebben.

zwanger tiener misbruik familienieuws Paramaribo

 

Na zijn daad afgezet

Zij verzette zich hevig waarbij de verdachte haar zou hebben mishandeld. Nadien heeft de bestuurder haar in de wagen meegenomen naar de Hanna’s Lustweg.
[quads id=1]
Daar zou hij haar daadwerkelijk hebben misbruikt. Na zijn daad zou de verdachte het slachtoffer op de kruising van de Hanna’s Lustweg en de Ramtahalsingweg hebben afgezet.

Wat geld gevraagd

De politie heeft de aangifte opgenomen en heeft het slachtoffer voor verder onderzoek verwezen naar de Spoedeisende Hulp. De politie had geen uitwendige letsels bij het slachtoffer waargenomen. Volgens het slachtoffer is zij vier maanden in verwachting. Zij had de man uitgenodigd en hem wat geld gevraagd niet wetende dat hij haar dit zou aandoen. Het onderzoek in deze zaak duurt voort.

Gerelateerde berichten:
–Video – Terry werd door 3 mannen intiem misbruikt op haar huwelijksdag
–Redactie: Jonge zwangere vrouw bruut intiem misbruikt

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.