Video – Dit is de Afro-Amerikaanse schoonmoeder van prins Harry.

Prins Harry en zijn prachtige vriendin Meghan Markle gaan trouwen!  Het echtpaar kondigde hun verloving vandaag aan. Het paar gaat volgend voorjaar trouwen en de koninklijke familie heeft verheugd gereageerd.
[quads id=1]
Meghan Markle (36) werd in 2011 bekend door haar rol in de populaire advocatenserie Suits. Ze is de dochter van een Afro-Amerikaanse moeder en een vader met Iers-Nederlands bloed. Markle had tussen 2004 en 2013 een relatie met acteur en producer Trevor Engelson, met wie ze van 2011 tot 2013 was getrouwd. Ook Harry had meerdere relaties. Ze leerden elkaar kennen door gezamenlijke vrienden en de relatie werd officieel in 2016.

Over het echtpaar valt er genoeg te vertellen maar we gaan het vandaag over de bijzondere Afro-Amerikaanse mama van Meghan hebben: Doria Radlan!

Wie is Doria Radlan?

Doria Radlan is een yoga-instructeur en maatschappelijk werkster die in augustus 1981 haar dochter Meghan kreeg. Doria is gescheiden van Meghan’s vader Thomas toen ze zes was. Dat schrijft Daily Mail.

Biologische moeder

Doria is Afrikaans-Amerikaans, terwijl Meghan’s vader Nederlands-Iers is, en hun verschil in huidskleur leidde ertoe dat de familie vaak racistisch werden aangesproken. De ster heeft overigens altijd gezegd dat haar moeder (zwart)donker is. Mensen vroegen zich toch vaak af of haar moeder wel haar biologische moeder was.
[quads id=1]
Meghan herinnerde zich hoe haar moeder voor de nanny werd aangezien. Ze werd zelf een keertje met het ‘N’-woord aangesproken. Ook op social media zijn sommige reacties van mensen op Meghan haar moeder erg extreem.

“Mijn gemengde erfgoed houdt mijn voeten aan beide kanten van het hek. Ik ben blij om te zeggen wie ik ben, om te vertellen waar ik vandaan kom. Ik ben trots om te zeggen dat ik een sterke, zelfverzekerde vrouw met gemengd ras ben. ”

Schoonmoeder Engeland Prins Harry Familienieuws
Meghan en haar mama

De ouders van Meghan Markle zijn „ongelooflijk blij” voor hun dochter en Harry. Dat laten ze weten in een officiële verklaring, verspreid door Kensington Palace.

„Onze dochter is altijd een warme en liefhebbende vrouw geweest. Om haar verbintenis te zien met Harry, die diezelfde kwaliteiten deelt, betekent heel veel voor ons als ouders.” Thomas Markle en Doria Ragland wensen het stel alvast een leven vol geluk.
[quads id=1]
Bekijk hier een video en foto presentatie over moeder Doria Raglan:

Bekijk hier het eerste officiële interview van het paar als verloofden:

Bron: Telegraaf en Daily Mail
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.