Video – Artsen verwijderen 263 munten en scheermesjes uit maag (buitenland)

Sommige mensen houden er rare eetgewoonte op na. En ja, dan kan je op een gegeven moment verwachten dat je hier enige hinder van zult ondervinden. Dat overkwam ook de 35-jarige Maksud Khan uit India.
[quads id=1]
Hij moest namelijk geopereerd worden omdat hij meer dan 7 kg metaal in zijn buik had zitten. In totaal haalden de chirurgen 263 munten, 100 schroeven en spijkers en tientallen scheermesjes uit zijn maag.

ziekenhuis india maag man familienieuws

Nadat de man last kreeg van ondraaglijke maagpijn besloot hij naar het Sanjay Gandhi ziekenhuis te gaan in Satna. Dr. Privank Sharma vertelde: “De patiënt klaagde over hevige maagpijn dus besloten we om een endoscopie uit te voeren. We waren ontzettend geschokt toen we de munten, spijkers en scheermessen in zijn maag aantroffen.” De arts vertelde dat hij nog nooit eerder zoiets was tegengekomen in zijn carrière. Volgens de artsen was het een riskante operatie omdat er veel schroeven en spijkers vast zaten in de maag van Maskud waardoor hij veel bloed heeft verloren.
[quads id=1]
De familie van Maksud wist niks af van zijn bizarre eetgewoonte maar ze hebben het vermoede dat hij is begonnen met het eten van metaal na een depressie. Maksud werkte als taxi chauffeur en slikte vaak munten in die hem door klanten werden aangereikt. Gelukkig heeft hij volgens de artsen geen blijvende schade overgehouden aan zijn bizarre eetgewoonte. Achteraf beloofde hij aan de artsen dan hij nooit meer metaal zal inslikken.

Bekijk hier de video. Beelden kunnen schokkend zijn:

Bron: sgxl.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.