Video – De 54-jarige, Ambikapersad Achaibersing, overleden na ongeval

Achaibersing famikienieuws suriname overleden

Door tot nog toe onbekende reden raakte hij van de weg en kwam zodoende op de rijhelft zijn tegenligger terecht met als gevolg de frontale botsing.

De politie van Houttuin kreeg zaterdagmorgen rond 08.00 uur een melding van een zware aanrijding aan de Martin Luther Kingweg. Ter plaatse aangekomen beek dat de bestuurder van een van de betrokken voertuigen geen tekenen van leven meer vertoonde.
[quads id=1]
De 54-jarige automobilist, Ambikapersad Achaibersing reed richting Paranam. Door tot nog toe onbekende reden raakte hij van de weg en kwam zodoende op de rijhelft zijn tegenligger terecht met als gevolg de frontale botsing. Achaibersing liet ter plekke het leven en de ander bestuurder, de 66-jarige Johan, raakte gewond. Hij is gewond aan zijn hoofd en armen.

Achaibersing famikienieuws suriname overleden

Dit slachtoffer werd per ontboden ambulance vervoerd naar de Spoed Eisende Hulp. De politie en de brandweer waren ter plaatse om beide slachtoffers van hun respectievelijke voertuigen te bevrijden. Het slachtoffer Johan heeft vermoedelijk een bekkenfractuur opgelopen.
[quads id=1]
Het onderzoek in deze zaak is overgedragen aan Verkeersunit Regio Midden. Beide bestuurders waren ten tijde van het incident alleen in de wagen. Met het heengaan van Achaibersing is de verkeersbarometer gestegen naar 69.

Bekijk hier nog een video omtrent het ongeluk:

Gerelateerde berichten:
–Dodelijk ongeval op Highway

Foto binnengekomen via Facebook

Geschreven door Saskia Bandhan
Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.