Man houdt 14-jarige 5 dagen in huis en heeft omgang met haar

dochter Suriname

Robert M. bleef donderdag op de strafzitting ontkennen geweten te hebben dat hij bewust seksuele omgang met een minderjarig meisje heeft gehad. “Ze zei aan mij dat zij 16 jaar was”, zei de verdachte op vragen van kantonrechter Marie Mettendaf.
[quads id=1]
Het strafbaar feit speelde zich in augustus af toen het 14-jarig meisje met haar oom naar Albina kwam om watermeloenen te verkopen. Voordat de oom het echter door had, was het meisje echter verdwenen. Volgens de verdachte had hij al geruime tijd telefonisch contact met het kind.

Hij besloot haar daarom gedurende vijf dagen thuis bij hem te houden vanwege de band die zij al hadden opgebouwd.
[quads id=1]

In die periode heeft hij tot twee keren toe intieme omgang met het slachtoffer gehad. De zaak werd pas ontdekt toen de oom van het meisje beiden langs de rivier signaleerde. Volgens de kantonrechter is het gedrag van Robert af te keuren. Dit vanwege het feit dat hij wist dat de ouders van het kind aangifte van vermissing hadden gedaan. Desondanks heeft hij geen enkele stappen ondernomen om het meisje terug te brengen. “I musu beng jagi eng gwe!”, zei de rechter aan de verdachte. Op 30 november komt een strafvoorstel.

Bron: DBS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.