Onze herinneringen aan 24-jarige Sheriva Vyent en 41-jarige Earny Herman

Sheriva Vyent

&

Earny Herman

Uit Pengel bere van Plantage La Prosperite zijn heengegaan. Het plantagebestuur condoleert alle plantagebewoners en nazaten in binnen en buitenland met dit smartelijk verlies. In het bijzonder de ouders en broer van Sheriva en alle kinderen van wijlen oom Walther Pengel veel kracht en sterkte in deze droeve dagen.

Rust zacht Paraku pikin.

Helaas te vroeg uit ons leven gerukt

[quads id=1]
Familienieuws overleden Vyent

Sheriva Vyent

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

FamilieNieuws overleden Suriname

Earny Rutherford Herman

De uitvaart wordt nader bekend gemaakt

~Elviera~

[quads id=1]
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.