Video – Zie jij wie van de drie de moeder is? (buitenland)

Een 40-jarige moeder die op Instagram enkele foto’s deelde van zichzelf en haar twee dochters, is sinds kort een internetfenomeen. Omdat niemand haar kan onderscheiden van haar kinderen. Iedereen denkt dat Kienya Booker uit het Canadese Nova Scotia een zus is van K’Lienya (18) en Kolieya (16).
[quads id=1]

Niet hun moeder

,,Waar is de bron van de eeuwige jeugd die je hebt ontdekt?” en ,,Ze is niet hun moeder, ze is hun zus”. Het zijn maar enkele van de commentaren die Kienya – die ook nog een zoon van 4 heeft – al kreeg.

Geen jaar ouder geworden

Het begon allemaal toen ze een collage deelde van zichzelf en haar kinderen toen ze nog klein waren en die naast een foto van nu zette. Kienya – die haarstyliste is en 84.000 volgers heeft op Instagram – kreeg meteen de reactie dat het leek of ze geen jaar ouder was geworden in al die tijd.
Wie is de moeder?
Bekijk hier meerdere foto’s:

[quads id=1]
Bekijk hier de video:

Bron: Bron: AD
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.