Video – Paul en Audrey Trustfull vertrekken naar Suriname. 5 jaar later!

Een weerzien met de familie Trustfull. Het was gisteren zondag 26 november te zien op NPO 1

Heeft u de uitzending niet kunnen bekijken? Scrol naar beneden en bekijk de nieuwe uitzending!!

Er wordt weer een bezoek gebracht aan de familie Trustfull. In 2012 verruilden Paul (45), Audrey (45), Chiavelli (16) en D’Angelo (4) Nederland voor het tropische Suriname.
[quads id=1]
Paul kocht samen met zijn broer net buiten Paramaribo een stuk grond om hun droom te verwezenlijken: een eigen garagebedrijf. Eenmaal aangekomen bleken de broers een stuk moerasland gekocht te hebben, en daarbij hadden ze van bouwen eigenlijk weinig verstand.

Ik vertrek suriname FamilieNieuws
Familie Trustfull Foto van Facebook

Vijf jaar later staat er op de moerasgrond een goedlopende garage en heeft de familie het dik naar zijn zin in Suriname. Behalve Chiavelli… die heeft het dik naar haar zin in Nederland.

Over de uitzending van 5 jaar geleden:

Paul (44) en Audrey (44), van oorsprong Surinaams, wonen al hun halve leven in Nederland. Beiden hebben het erg naar hun zin in Nederland, maar na hun pensioen willen ze graag in Paramaribo gaan wonen. Als Audrey een paar jaar geleden het gevecht tegen borstkanker wint, willen ze niet meer wachten; ze gaan nu!

Zoontje D’Angelo (4) en Audrey’s dochter Chiavelli (16) gaan mee, of ze dat nu leuk vinden of niet. Eveneens Pauls broer Roy (55) besluit om mee te gaan. Al hun hele leven sleutelen Paul en Roy in hun vrije tijd aan auto’s. Ze besluiten net buiten Paramaribo een stuk grond te kopen om hier een garagebedrijf te beginnen.
[quads id=1]
De familie gaat wonen in de Surinaamse hoofdstad, in het huis dat Audrey heeft geërfd van haar moeder. Chiavelli voelt er niets voor om Nederland, waar zij is opgegroeid, te verruilen voor een ‘jungle’, maar de afspraak is dat ze tot haar 18e in Suriname moet wonen. Als Paul en Roy het stuk land dat ze hebben gekocht gaan bekijken, treffen ze één groot moerasgebied aan.

De broers, die erg gewend zijn aan de Nederlandse cultuur, proberen toch flink vaart achter hun plannen te zetten. Ze moeten binnen drie maanden open gaan, anders komen ze in de financiële problemen.

Bekijk hier de uitzending van ‘Ik vertrek’ die 5 jaar geleden werd uitgezonden:

Bekijk hier de nieuwe uitzending:
[quads id=1]

p.s De originele uitzending begint met het vertrek van twee jonge dames. Daarna, vanaf minuut 23, gaat het over de familie Trustfull!

**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.