Meisje is zwanger van eigen vader en ze geven een babyshower (buitenland)

De 39-jarige Willie Edward Griffin is onlangs gearresteerd vanwege incest en seksuele handelingen, gepleegd bij een minderjarige. De Amerikaan uit Florida was net op vrije voeten na herhaaldelijk in en uit de gevangenis te zijn geweest. Zijn laatste veroordeling vertelt een wel heel bizar verhaal.
[quads id=1]

Jarenlang in de gevangenis

Toen Griffin jarenlang in de gevangenis zat vanwege drugs en wapenbezit, ontwikkelde hij een relatie met zijn dochter, ze werden steeds closer en dit liep uit op een liefdesrelatie. Griffin’s dochter beviel in oktober dit jaar, precies negen maanden na de vrijlating van haar vader. Volgens de website Kissydenise.com wordt de zaak nu actief onderzocht.

Babyshower

De vader en dochter hebben samen een babyshower georganiseerd en plaatste hier ook foto’s van in het openbaar. Een bron dichtbij de familie geeft aan dat de tienerdochter zegt dat haar vader onschuldig is en dat zij vrijwillig in de relatie zit.
Voor meer informatie en meer foto’s klik hier.
[quads id=1]
Bekijk de video van iemand zijn mening over de zaak:

Bron: Axed
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.