Moeder aangehouden na verschrikkelijke dood 5-jarige (Aruba)

vermissing Aruba FamilieNieuws

Op Aruba is een 5-jarig jongetje overleden, vermoedelijk aan de gevolgen van mishandeling. Zijn 3-jarige broertje is vermist. De moeder en stiefvader en de oma van de jongetjes zijn gearresteerd.
[quads id=1]

Zwaargewond opgenomen

Risandroh (5) werd woensdag zwaargewond opgenomen in het ziekenhuis. Artsen stelden vast dat het jongetje een hersenbloeding, gebroken ribben, neerdere fracturen en tal van littekens had.
[quads id=1]

Ongelukkig gevallen

Vermist aruba kind familienieuwsDe moeder verklaarde dat haar zoontje ongelukkig was gevallen in de speeltuin. De behandelend arts geloofde dat niet en schakelde de politie in. Risandroh overleed vrijdag aan zijn verwondingen.

Zoekacties

[quads id=1]
Burgers en autoriteiten hebben zoekacties op touw gezet om Risandrohs 3-jarige broertje Roshandrick (roepnaam ‘Eugene’) te vinden, van wie ieder spoor ontbreekt. Voor zijn overleden broer wordt een stille tocht georganiseerd. De Arubaanse regering heeft daarnaast aangekondigd een commissie op te richten voor de omgang met huiselijk geweld.

Bekijk hier de video. Het is in het Papiaments maar de beelden spreken voor zich:

Bron: RTL
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.