Militair spuugt in gezicht van politie agent

Gilliano S. (22) en een vriend hebben op zaterdag 18 november Gilliano’s vader mishandeld. De twee vrienden die te diep in het glaasje hadden gekeken gingen te keer met de man des huizes.
[quads id=1]
Hij is door dit duo bedreigd en geslagen. Aan de woning van de vader richten zij vernielingen aan.

Bij aankomst van de ingeschakelde politie van Latour, werden de twee mannen aangehouden. De vriend die militair blijkt te zijn, verzette zich bij de aanhouding. Hij vocht met een politieman en spuugde in diens gezicht.

spuug familienieuws Suriname politie
Voorbeeld foto. Spuug in gezicht

Een andere politieambtenaar  die zijn collega te hulp schoot liep lichte letsels op. De wetsdienaren vroegen toen assistentie van de Algemene Surveillance Dienst (ASD). Met verenigde krachten gelukte het de politieambtenaren de militair in de boeien te slaan. Hij weigerde zijn naam door te geven.  De politie droeg hem vervolgens over aan de Militaire Politie. Twee politiemannen moesten medisch worden behandeld.
[quads id=1]

De vader deed op maandag 20 november aangifte tegen zijn zoon en de vriend. Na afstemming met een lid van het Openbaar Ministerie zijn beiden in verzekering gesteld.
Bron: KPS
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.