Celebrity news – Kevin Hart is weer vader geworden

Eniko Parrish, de vrouw van acteur en komiek Kevin Hart, heeft een eerste glimp van hun pasgeboren zoontje Kenzo gegeven. Op Instagram heeft ze een foto gezet waarop ze poseert met het jongetje in haar armen.
[quads id=1]
“Elk grammetje pijn was het volkomen waard”, schrijft Eniko bij het plaatje. Ze maakt er geen geheim van dat ze meer kinderen wil. “Of ik het weer zou doen? Absoluut!”

Kenzo, die dinsdag ter wereld kwam, is het eerste kindje voor Kevin en Eniko. De acteur heeft ook nog twee kinderen uit zijn huwelijk met actrice Torrei Hart: zoon Hendrix (10) en dochter Heaven (12).
[quads id=1]

Slippertje had

In september was Hart nog in opspraak omdat hij volgens de Amerikaanse website TMZ een slippertje had begaan met een andere vrouw . Klik hier om dat bericht te lezen en om de video te bekijken.
Bekijk hier een leuke video van het stel:

Bron: www.show.nl
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar info@familienieuws.com en wij publiceren het gratis.