Video – Blanke man dood aangetroffen aan de Kwattaweg

moord kwattaweg suriname familienieuws

In een benedenwoning aan de Kwattaweg, ter hoogte van Rensproject, is zondagmorgen een manspersoon dood aangetroffen. Hij was gekneveld aan armen en benen, wat doet vermoeden dat het om een roofmoord gaat.
[quads id=1]
Het slachtoffer is blank en vermoedelijk van Nederlandse afkomst. Het lichaam werd aangetroffen door een bewoner van het bovenhuis. De speciale eenheden van de politie zijn momenteel bezig met het sporenonderzoek.
[quads id=1]
bekijk hier de video erover:

moord kwattaweg suriname familienieuwsBron: DWT
**
U kunt op onze Facebook pagina reageren op dit artikel. Uw mening, advies en/of power stellen wij zeer op prijs. U mag dit bericht delen met uw vrienden en familie! Wilt u een verhaal of familiebericht plaatsen? Stuur het naar [email protected] en wij publiceren het gratis.