Anoniem – Mijn zoon is vreselijk brutaal. Hij zegt dat hij mij haat

jonge moeder familienieuws suriname

Hallo mensen. Ik heb een vraag voor jullie want ik weet niet zo goed bij wie ik moet zijn. Ik ben Sherelle en ik ben 24 jaar. Ik heb een zoon van 8. Hij heet Jaeel. Ik was 16 toen ik hem kreeg.
[quads id=1]
Het was een heel moeilijke periode maar ik mag God danken dat ik het heb gered. Ik zou het niet redden zonder mijn moeder die heet mij veel geholpen. Helaas gaat het nu niet meer zo goed.

Vader van mijn zoon is niet in beeld

Mijn zoon en ik hebben altijd bij mijn moeder gewoond. Maar sinds een paar maanden wonen we bij Winston. Mijn nieuwe vriend. Hij is niet de vader van mijn zoon. Maar hij behandelt hem wel al 3 jaar als zijn zoon. Mijn zoon zijn vader is niet in beeld.
[quads id=1]
Het ging altijd goed met ze, maar vanaf we bij Winston wonen gaat het slecht tussen die twee. Jaeel is verschrikkelijk vrijpostig. Ik denk dat hij jaloers is geworden op Winston. Hij hield eerst wel van hem. Natuurlijk verwende Winston hem altijd als hij langskwam. Deed leuke dingen met hem maar sinds we in 1 huis wonen gaan we minder op straat. En moeten we ons houden aan de huisregels van Winston. Dus niet de hele dag op dat schermpje kijken en spelletjes spelen. Jaeel moet van Winston op tijd naar bed en zijn spullen opruimen.

Ik ben bang

Ik was niet zo, ik was te makkelijk als moeder. Mijn moeder ook dus in feite ben ik blij dat Winston zo is. Maar ik merk dat Jaeeel heel ongelukkig aan het worden is. Hij zegt soms dingen als dat ik niet van hem hou en dat hij Winston haat en dat hij wenste dat hij nooit was geboren. En dat hij mij ook haat. Ik leef met stress. Ik vind het zo erg dat dit de relatie is die ik nu heb met mijn zoon. Ik ben bang dat Winston dit ook niet meer gaat kunnen dragen. Het is een stress in huis. Elke dag. Om huiswerk te maken om op te staan. Elke dag weer.
[quads id=1]
Winston komt soms helemaal niet thuis omdat hij niet meer met die dingen van die jongen kan. Ik heb hem gezegd dat ik weer bij mijn moeder ga moeten wonen maar dan zegt hij dat ik wegloop voor dingen. En dat we het dan nooit op gaan kunnen lossen. Hij zegt dat we 1 gezin zijn en dat hij samen met mij het probleem moet oplossen. Ik voel me zo schuldig. Het lijkt alsof ik zijn leven uit balans heb gehaald.

Ik ben pas 24 jaar

Maar ik zeg jullie eerlijk, ik kan er niet meer tegen. Het is zwaar voor me. Wat de relatie betreft gaat het heel goed. Maar Jaeel is echt een probleem. Hij is vreselijk brutaal. Tegen iedereen ook op school. Hij is pas 8 jaar.

Jonge moeder familienieuws suriname

Weten de moeders hier misschien hoe ik hem aan moet pakken? Slaan doe ik niet. Winston zegt dat ik hem een flinke rammel moet geven. Ik ben bang dat hij dan gaat weglopen. Dat heeft hij al een keertje gedaan. Ik ben pas 24 jaar. Ik was een jonge moeder. Ik dacht dat mijn leven nu juist goed zou gaan maar het is juist erger geworden.

Wat moet ik doen?

Wat moet ik doen? Kiezen voor mijn zoon en weg gaan bij Winston of moet Jaeel zich gewoon beginnen te gaan gedragen. Zal het helpen als ik hem een pak rammel geef? Ik denk namelijk dat het veel erger gaat worden. Advies gevraagd, aub?

Gerelateerde verhalen:
— Redactie: Mijn vrouw is jaloers op der dochter
–Binnengekomen: Vraag aan (alleenstaande) moeders met dochters

Wilt u ook uw levensverhaal met ons delen?
Whatsapp of bel ons op +597 8966341
of stuur het naar [email protected]

U reacties en adviezen worden zeer gewaardeerd.
U kunt ze plaatsen in de comments hieronder
en/of
op onze Facebook pagina

Abonneer ook op ons Youtube kanaal en like us on Facebook

FamilieNieuws.com
Surinaamse familieberichten en nog veel meer

** Om privacy redenen zijn de namen en foto’s in dit verhaal gewijzigd.